Optimaal aansluiten bij het veranderende oriëntatie en koopgedrag van de consument

De meeste organisaties zijn al ontzettend goed om online of mobiel in contact te staan met hun klanten. Toch blijft er een grote kloof tussen online en offline bestaan. Touch Kiosk helpt haar klanten de fysieke winkel bij de online wereld te trekken. Om daarmee de omnichannel cirkel rond te krijgen. 

Fysieke winkels hebben de afgelopen jaren een andere functie gekregen voor de consument. Het oriëntatie gedrag is veranderd. Waar men in de winkel kwam om zich te oriënteren en te laten informeren, zien we steeds meer dat het oriënterende gedeelte zich online afspeelt. Ondanks die verschuiving koopt nog steeds 70% uiteindelijk in een fysieke winkel

Touch Kiosk helpt het maximale uit uw fysieke locatie te halen. Naast dat het de klant in staat stelt instore te filteren op wat zij zoekt, biedt het ook een uitgelezen kans om dat wat niet in de winkel ligt toch direct te kunnen verkopen. Zodat de klant dit toch zo snel mogelijk in huis heeft.

 
 
Touch Kiosk visie
 
 

Samenspel van nieuw & oud 

In een omnichannel strategie komen nieuwe disciplines in een oude wereld, en oude technieken in een nieuwe wereld samen. Touch Kiosk is opgericht vanuit het oogpunt dat zowel de software als hardware kant goed geregeld moet zijn. Touch Kiosk is niet alleen de strategische denker, we zijn ook doeners. We zorgen dat alles werkt zoals het moet. Of het nou gaat om het koppelen van datastromen of het installeren van displays. Als we alles werkend hebben opgeleverd bieden we een uitstekende service en support, mocht er toch wat misgaan.

De cirkel rond maken; niet alleen in uw strategie maar ook in onze dienstverlening.

 

Geïnteresseerd in Touch Kiosk?

Bent u op zoek naar een high-end kiosk-oplossing met daarbij hoogwaardige service & support?
Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt rekenen op een concreet en snel antwoord.


 

Het team

placeholder.gif

Willem

placeholder.gif

BAs

placeholder.gif

Kees

Willem Wiersma
Commercieel 

Bas Bolt
Audiovisueel

Kees Greijdanus
Installatie

Tjitte-Folkertsma.jpg

Tjitte Folkertsma
(E-)Commerce

Jitze-Bakker.jpg

Jitze Bakker
IT

Caspar Hardholt

Caspar Hardholt
Operations

placeholder.gif

Andreas

Andreas Noordman
Service & Support

placeholder.gif

Tessa

Tessa Rutgers
Finance & HRM

 

Vrijblijvend kennismaken?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot het verbinden van offline en online, en wilt u vrijblijvend kennismaken? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt rekenen op een concreet en snel antwoord.


Onze klanten