Het Touch Kiosk Platform

Laat uw klanten zien wat u te bieden heeft! Door het plaatsen van kiosken kunt u uw volledige aanbod tonen. Naast nooit meer "nee" te hoeven verkopen, kunt u uw klant beter van dienst zijn door het aanbrengen van de juiste filters op de juiste locatie of door het tonen van bijvoorbeeld een configurator. Maximaal rendement en de beste klantbeleving voor onze afnemers, dat is waar Touch Kiosk naar streeft.

Het unieke voordeel van het Touch Kiosk platform? Vanuit jarenlange ervaring in de online-retail branche is een koppelbaar platform ontstaan dat past in het ecosysteem van een een moderne retailer. Touch Kiosk is gericht op maximale conversie, een perfecte klantbeleving en minimaal onderhoud. In een model dat streeft naar het halen van deze doelstellingen op basis van een gezonde investering.


De voordelen op een rij:

 
Koppelplatform
 

Koppelbaar platform

Het Touch Kiosk platform koppelt aan uw bestaande systemen, uw webshop of bovenliggende architecturen zoals PIM, ERP, WMS, CMS, et cetera. Deze koppeling zorgt ervoor dat zowel filters als producten automatisch up-to-date worden gehouden in Touch Kiosk. U onderhoudt uw producten op de vertrouwde manier, waardoor er bijna geen extra werk ontstaat om uw productaanbod in uw winkels volledig up-to-date te houden.  


 
Storefront
 

Dedicated storefront

Het Touch kiosk platform is gericht op eenvoudige navigatie voor de eindklant. De eenvoudig bedienbare én voor touch ontworpen interface richt zich op het vlekkeloos navigeren van uw aanbod. Eenmaal de juiste producten gekozen is er een simpele checkout op een enkele pagina voor een optimale conversie.


Geïnteresseerd in het Touch Kiosk platform?

Bent u op zoek naar een high-end kiosk-oplossing met daarbij hoogwaardige service & support?
Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt rekenen op een concreet en snel antwoord.


 
Direct betalen
 

Direct betalen

Direct betalen is één van de grote voordelen van onze kiosk software. Er zijn diverse keuzes zoals het direct betalen via een PIN-terminal in de kiosk, of een directe koppeling aan het kassasysteem in uw winkel.


 
Hardware
 

Stabiele hardware

Stabiliteit is een essentieel onderdeel van de acceptatie van nieuwe techniek. Om de ontwikkelde interfaces goed te tonen leveren wij een breed scala aan geselecteerde hardware om samen met het Touch Kiosk platform in uw vestigingen dag-in-dag-uit optimaal te kunnen werken. Heeft u al hardware staan? We kijken graag samen of deze hardware geschikt is voor ons platform en waar nodig stellen we aanpassingen voor om optimaal gebruik te kunnen maken van ons platform.


 
training
 

Training

Het implementeren van onze oplossingen in uw vestigingen betekent niet alleen dat het technisch moet werken. Het omgaan met deze vernieuwing betekent ook een omschakeling van de medewerkers. Denk hierbij niet alleen bij de medewerkers op de vloer maar ook aan de medewerkers die het systeem bijwerken en aansturen. We kijken naar alle touch points en stellen een trainingsprogramma samen om te zorgen dat het systeem geaccepteerd en juist gebruikt wordt. Zowel bij bestaande medewerkers als die van de toekomst.


 
Service en support
 

Service & Support

Touch Kiosk denkt niet alleen mee aan de voorkant, service & support is essentieel voor het behalen van de gezamenlijk opgestelde doelen. Een fout is menselijk, en het correct oplossen vinden we essentieel. Zit er een bug in het systeem? Is er een stroomstoring geweest? Gooit een bezoeker koffie over een apparaat? Ons service & support team is uw aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk is opgelost. Zo kunnen we door remote én on-site mee te kijken zorgen dat uw systemen zo snel mogelijk weer up & running zijn.


Vrijblijvend kennismaken?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot het verbinden van offline en online, en wilt u vrijblijvend kennismaken? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt rekenen op een concreet en snel antwoord.


Onze klanten