Na de lancering van een reeks succesvolle webwinkels voor horloges, sieraden en zonnebrillen is door het moederbedrijf het overkoepelende merk Brandfield in het leven geroepen.

 

Brandfield heeft één doel: de juwelierswereld veranderen door in haar omnichannel-strategie primair te focussen op het centraal stellen van de klant. Daarom was de keuze voor Touch Kiosk snel gemaakt. Met de Touch Kiosk maakt Brandfield de webwinkel met haar enorme assortiment voor iedere klant in de winkel beschikbaar. Nog mooier is dat de klant het gezochte artikel direct kan bestellen en betalen door de geïntegreerde betaaloplossing van Adyen.

 

Snelle Time-to-Market

Dat Brandfield het anders doet dan de concurrentie is direct merkbaar. Het bedrijf is in 2011 gestart en sindsdien gegroeid als kool. Aan het eerste assortiment, horloges, werden al snel sieraden en zonnebrillen toegevoegd. Alle keuzes zijn gemaakt met een optimale time-to-market in het achterhoofd. Want retail en online wereld veranderden in rap tempo. Het fundament bleek sterk. Het merk Brandfield werd geïntroduceerd en de eerste winkel werd geopend. De eerste stap naar omnichannel was gezet. Het verbinden van online en offline was de volgende stap. Daarbij ging het niet alleen om techniek, maar zeker ook om de mens.


Als R-Etail Manager van de Flagship Store van Brandfield vind ik het waanzinnig inspirerend om te zien dat online en offline commerce volledig geïntegreerd zijn en dat onze mensen dit concept omarmen.
— Marco Brinks, R-Etail Manager Brandfield

Start-upmentaliteit

Brandfield zette haar start-upmentaliteit door in de eerste fysieke winkel. Want ook daar gingen zaken anders dan in traditionele winkels. Het geeft energie als je ervaart dat de mensen in de winkel je strategie begrijpen, steunen en verder promoten. De introductie van een Touch Kiosk met betaaloplossing en geïntegreerde narrowcasting werd dan ook omarmd. Als klant wandel je een prachtige Brandfield winkel binnen met een uitgebreid assortiment. Het is enorm succesvol gebleken dat de winkelmedewerkers vervolgens geen ‘Nee’ hoeven te verkopen, maar kunnen adviseren en verkopen met een online assortiment van zo’n 16.000 artikelen!

 

Geïntegreerde oplossing voor pinbetalingen

De wereld van online betaaloplossingen, payment service providers en fysieke pinoplossingen is enorm in ontwikkeling. Brandfield heeft de strategische keuze gemaakt om Adyen in te zetten voor haar webwinkels. De achterliggende motivatie is dat Adyen vooroploopt als aanbieder van online betaaloplossingen via fysieke pinterminals. Touch Kiosk ondersteunde als partner van Adyen de integratie van de pinoplossing in de Magento webwinkels en heeft ook meegewerkt aan het integreren van Magento in de Kiosk.

 

Elegant design

Design en uitstraling zijn key bij Brandfield. Het high-end, robuust stalen design van de Touch Kiosk valt erg in de smaak en past, doordat het uiterlijk naar wens was aan te passen, perfect binnen de totale look & feel van Brandfield.


Brandfield is binnen één jaar uitgegroeid tot een prominente retailspeler in Groningen, simpelweg doordat we vooroplopen en écht durven te experimenteren. Touch Kiosk is een waardevolle aanwinst voor de verdere uitrol van ons concept.
— Marco Brinks, R-Etail Manager

Toekomstbestendig

De plaatsing van de Touch Kiosk in de Brandfield Flagship Store is de eerste stap in de uitrol van het concept. Voor Brandfield was het belangrijk om direct over de toekomst na te denken.

Hoe kan Touch Kiosk waarborgen dat de oplossing en de dienstverlening bij 100+ Touch Kiosken van constant hoge kwaliteit blijven? Touch Kiosk biedt zekerheden op het gebied van levering, installatie en onderhoud door een team van specialisten met jarenlange ervaring in de elektrotechniek en audiovisuele communicatie.


Vrijblijvend kennismaken?

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot het verbinden van offline en online, en wilt u vrijblijvend kennismaken? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt rekenen op een concreet en snel antwoord.