Touch Kiosk in de praktijk

Vrijbuiter Touch Kiosk Omni Channel strategy

Vrijbuiter reduceert wachtrijen tijdens topdrukte

De grootste winkelketen van Nederland op het gebied van kampeerartikelen is een begrip in retailland. Met vier grote winkels en een enorm assortiment kampeerartikelen is Vrijbuiter voor veel consumenten dé plek om inkopen te doen voor de vakantie. En wie herkent niet de enorme topdrukte in de Vrijbuiter-winkels vlak voor de zomervakantie? Vrijbuiter zocht een antwoord op de vraag hoe zij klanten alternatieve bestel- en betaalmethoden kan aanbieden. Touch Kiosk was het antwoord. De winkels zijn nu uitgerust met Touch Kiosk-systemen met pinautomaten.
 
Lees de case

Brandfield Touch Kiosk Omni Channel strategy

Brandfield maakt omnichannel-cirkel rond

Na de lancering van een reeks succesvolle webwinkels voor horloges, sieraden en zonnebrillen is door het moederbedrijf het overkoepelende merk Brandfield in het leven geroepen. Brandfield heeft één doel: de juwelierswereld veranderen door in haar omnichannel-strategie primair te focussen op het centraal stellen van de klant. Daarom was de keuze voor Touch Kiosk snel gemaakt. Met de Touch Kiosk maakt Brandfield de webwinkel met haar enorme assortiment voor iedere klant in de winkel beschikbaar. Nog mooier is dat de klant het gezochte artikel direct kan bestellen en betalen door de geïntegreerde betaaloplossing van Adyen.
 
Lees de case

Geïnteresseerd in een Touch Kiosk?

Bent u op zoek naar een high-end Touch Kiosk-oplossing met daarbij hoogwaardige service & support? Met of zonder pinautomaat? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt rekenen op een concreet en snel antwoord.